Politika Piškotkov

Kaj so piškotki?

Piškotke uporablja večina spletnih mest za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. So priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami uporabnikov spletnih mest. Razlog za uporabo piškotkov na našem spletnem mestu je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), zbiranju različnih statistik in navedb spletnega uporabnika – saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh. Z uporabo piškotkov ocenjujemo učinkovitost zasnove spletnega mesta ter tudi ustreznost vsebine na podstraneh.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Naslednji piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz vsebin, ki je relevantna za vas.

Ime piškotka
Namen
Čas poteka
Upravljalec
_ga, _gid, _gat
Statistika ogledov spletne strani
Različno
Google
_fbp, fr
Piškotke nastavi orodje Facebook Pixel (analitično orodje, s katerim lahko merimo učinkovitost Facebook oglaševanja.)
do 2 leti
Facebook

Nobeni piškotki, ki jih uporabljamo, ne zbirajo podatkov s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati.

Ali soglašate z namestitvijo naslednjih piškotkov? (označite)

###FUNC### Funkcionalni
Ti piškotki se uporabljajo za zagotavljanje pravilnega delovanja spletnega mesta.

###ANAL### Analitični
Ti piškotki se uporabljajo za merjenje (analizo) uporabe spletne strani. Podatki meritev se nato uporabijo za ustvarjanje statističnih podatkov, ki jih uporabljamo za izboljšanje spletnega mesta.

####OK-BTN###

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere podstrani morda ne bodo delovale pravilno.

Spremembe politike zasebnosti

Vse bodoče spremembe naše politike zasebnosti bomo objavili na tej podstrani. Prosimo, da za kakršnekoli posodobitve ali spremembe redno preverjate našo politiko zasebnosti.

Upravitelj piškotkov

KOLESARSKO DRUŠTVO ROG
Ulica gledališča BTC 10, 1000 Ljubljana
info@kdrog.si

Politika Piškotkov

sl_SISlovenščina