Matic Grošelj zmagovalec ciljnega sprinta na 42. kolesarskem Maratonu Franja BTC City

Matic Grošelj, nekdanji poklicni kolesar, je blestel na 42. kolesarskem maratonu Franja

Matic Grošelj zmagovalec ciljnega sprinta med ubežno skupino šestih kolesarjev

Maraton, ki je bil del svetovne serije maratonov pod okriljem Mednarodne kolesarske zveze (UCI), je potekal pod geslom “Od Franje do Toura” in je privabil več kot 4500 udeležencev.

Iskrena zahvala vsem kolesarjem in kolesarkam za njihovo sodelovanje na letošnjem kolesarskem maratonu Franja. Vaša strast do kolesarjenja je prispevala k uspehu tega dogodka.

Veselimo se že naslednjega leta, ko se ponovno srečamo v še večjem številu in ustvarimo nepozabno izkušnjo skupaj. Hvala vsem in ostanite aktivni na kolesih!

Izrekamo iskreno zahvalo tudi vsem našim dragocenim sponzorjem, ki so podprli kolesarski maraton Franja. Vaša podpora nam omogoča organizacijo tega velikega dogodka in prispeva k njegovemu uspehu. Hvala vam za vašo zavezanost in pomoč pri soustvarjanju nepozabnega kolesarskega doživetja.

Prav tako se iskreno zahvaljujemo vsem prostovoljcem, ekipi organizatorjev in vsem, ki so prispevali svoj čas, energijo in znanje za uspeh dogodka. Vaša predanost in trud sta ključna dejavnika, ki sta pripomogla k uspehu kolesarskega maratona Franja. Brez vaše podpore in pomoči ne bi bilo mogoče izpeljati tega velikega projekta. Hvala vam za vašo neprecenljivo vlogo.

Vsem skupaj izrekamo iskreno zahvalo in se veselimo prihodnjega sodelovanja. Hvala vam, da ste pomagali narediti ta dogodek tako poseben in nepozaben.

Starejša objava

Za asistenco pokliči 080 1444

Novejša objava

Kolesarski vikend v Poreču – Parentino 4*

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve
Open Privacy settings