NASVETI ZA VELIKI
MARATON FRANJA

Z ISOSTARJEM DO USPEŠNEGA KOLESARJENJA

PRED STARTOM MARATONA

Kolesarski Maraton Franja predstavlja vzdržljivostni izziv, ki zahteva optimalno oskrbo z energijo. Večina udeležencev se vključuje v to zahtevno aktivnost pri visoki stopnji intenzivnosti, zato je ključnega pomena, da telo dobi energijo iz ustreznih virov, predvsem iz ogljikovih hidratov.

Dan pred dogodkom in zjutraj pred startom lahko poskrbimo za optimalne zaloge glikogena (glavnega skladišča ogljikovih hidratov) s pomočjo izdelkov Isostar. Energy Sport ploščice vsebujejo tako enostavne kot kompleksne ogljikove hidrate, ki so ključni za polnjenje glikogenskih zalog in predstavljajo okusno dopolnilo med samim kolesarskim Maratonom Franja.

MED KOLESARSKIM MARATONOM

Ker so glikogenske zaloge omejene, je nujno nadomeščanje porabljene energije med samim dogodkom. S svojo visokoenergijsko formulo (97 % energije iz ogljikovih hidratov) ter dodanimi vitamini C, E in B1, lahko sadni geli Isostar Actifood postanejo vaši zvesti zavezniki med kolesarskim maratonom Franja. Poleg odlične sestave jih odlikuje tudi izvrsten okus in priročno pakiranje, ki omogoča enostavno uživanje med vožnjo.

Kolesarski Maraton Franja poteka v mesecu juniju, zato obstaja velika verjetnost močnega sonca in visokih temperatur, kar predstavlja dodatno nevarnost dehidracije.

Za nadomeščanje tekočine, ki jo izgubljamo med naporom, je ključnega pomena uporaba pravega hidracijskega praška. Zato si pripravimo bidon s praškom Isostar Hydrate & Perform, ki vsebuje kombinacijo elektrolitov in ogljikovih hidratov, zagotavljajoč energijo in nadomestitev izgubljenih elektrolitov.

PO MARATONU

Ob prihodu v cilj je ključno, da poskrbimo za optimalno regeneracijo. To omogočajo izdelki, ki vsebujejo ustrezno kombinacijo ogljikovih hidratov in beljakovin. 

Isostar Reload bar je posebej oblikovan za optimizacijo faze okrevanja po vzdržljivostnem naporu. Ogljikovi hidrati bodo povrnili raven energije, medtem ko bodo beljakovine poskrbele za obnovo mišic. Z Isostarjem boste hitreje dosegli optimalno fizično pripravljenost za nove izzive.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve
Open Privacy settings