VNOS HRANE IN PIJAČE
NA MARATONU

PRAVILNA PREHRANA

Maraton Franja je za večino največji letni kolesarski dogodek, za druge prva prava kolesarska preizkušnja, za nekatere pa vsakoletna dirka. S prvimi toplejšimi in sončnimi dnevi ste verjetno že začeli nabirati potrebne kolesarske kilometre, preučevati taktiko in skrbeti za pravilno prehrano.

Eden izmed najpomembnejših, vendar vse prevečkrat spregledanih kamenčkov v mozaiku kolesarskega maratona je pravilna prehrana tako pred, kot tudi med in po samem maratonu.

Izkušeni strokovnjaki vam svetujejo o pravilnem prehranjevanju in za vas so pripravili natančen načrt vnosa potrebnih hranil, da med maratonom ne boste ostali brez energije oziroma se soočali z energetskimi krizami ter pomanjkanjem hidracije.

Načrt hranil je pripravljen s ciljem vzdrževanja ustrezne energetske pripravljenosti skozi celoten maraton.

Preberite več.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve
Open Privacy settings