23 May, 23

Na letošnjem Maratonu Franja bodo tekmovalci imeli možnost osvojiti ŠTIRI leteče cilje

  • PRIGO leteči cilj na Brezovici: Tekmovalci se bodo lahko pomerili za najboljši čas na tem odseku in imeli priložnost osvojiti nagrade. PRIGO, servis in trgovina tovornih vozil, bo poskrbel za ta leteči cilj.

  

  • PROACTION gorski cilj na Kladju: Na vzponu Kladje bodo tekmovalci merili moči in hitrost ter se potegovali za nagrado za najhitrejšega na vrhu vzpona. PROACTION, priznani proizvajalec športne opreme, bo podprl ta gorski cilj.

 

  • TAVČARJEV leteči cilj na Visokem pri Poljanah: Na tem odseku bodo tekmovalci tekmovali za najboljši čas in imeli možnost osvojiti nagrade. TAVČAR, ki je povezan s tem letečim ciljem, bo prispeval k vzdušju in vzpodbudi za dosego najboljših rezultatov.

    

  • MEDEX leteči cilj v Gameljnah: Tudi na tem odseku bodo tekmovalci tekmovali za najboljši čas in se potegovali za nagrade. MEDEX bo podprl ta leteči cilj in prispeval k vznemirjenju na trasi.

Leteči cilji so odlična priložnost za tekmovalce, da pokažejo svojo hitrost in spretnost ter si pridobijo priznanje za svoje dosežke. Udeležba na Maratonu Franja bo zagotovo navdušujoče doživetje, polno vzdušja in športnih izzivov. Ne zamudite priložnosti, da se preizkusite na teh letečih ciljih in pokažete svoje kolesarske veščine!

sl_SISlovenščina