Leteči cilji na Maratonu Franja: PRIGO, PROACTION, TAVČAR in MEDEX

Na letošnjem Maratonu Franja bodo tekmovalci imeli možnost osvojiti ŠTIRI leteče cilje

  • PRIGO leteči cilj na Brezovici: Tekmovalci se bodo lahko pomerili za najboljši čas na tem odseku in imeli priložnost osvojiti nagrade. PRIGO, servis in trgovina tovornih vozil, bo poskrbel za ta leteči cilj.

  

  • PROACTION gorski cilj na Kladju: Na vzponu Kladje bodo tekmovalci merili moči in hitrost ter se potegovali za nagrado za najhitrejšega na vrhu vzpona. PROACTION, priznani proizvajalec športne opreme, bo podprl ta gorski cilj.

 

  • TAVČARJEV leteči cilj na Visokem pri Poljanah: Na tem odseku bodo tekmovalci tekmovali za najboljši čas in imeli možnost osvojiti nagrade. TAVČAR, ki je povezan s tem letečim ciljem, bo prispeval k vzdušju in vzpodbudi za dosego najboljših rezultatov.

    

  • MEDEX leteči cilj v Gameljnah: Tudi na tem odseku bodo tekmovalci tekmovali za najboljši čas in se potegovali za nagrade. MEDEX bo podprl ta leteči cilj in prispeval k vznemirjenju na trasi.

Leteči cilji so odlična priložnost za tekmovalce, da pokažejo svojo hitrost in spretnost ter si pridobijo priznanje za svoje dosežke. Udeležba na Maratonu Franja bo zagotovo navdušujoče doživetje, polno vzdušja in športnih izzivov. Ne zamudite priložnosti, da se preizkusite na teh letečih ciljih in pokažete svoje kolesarske veščine!

Starejša objava

Sporočilo za javnost Maraton Franja BTC City – 22. 5. 2023

Novejša objava

Dvig štartnih številk

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve
Open Privacy settings