Sporočilo za javnost Maraton Franja BTC City – 22. 5. 2023

Organizatorji Maratona Franja BTC City napovedujejo 42. izvedbo priljubljenega kolesarskega dogodka, ki bo potekal med 10. in 11. junijem 2023. Pričakujejo več kot 5.000 udeležencev na petih trasah. Letos je poseben poudarek na spodbujanju gibanja in trajnostne mobilnosti med mladimi, družinami ter osnovnošolci, ki se lahko potegujejo za nagrado za najštevilčnejšo družino ali šolsko ekipo. Prav tako želijo povečati udeležbo žensk na kolesu.

Organizatorji napovedujejo, da bo letošnja izvedba dogodka, ki se ponaša z geslom “Od Franje do Toura!”, najboljša doslej.

V želji, da vam zagotovimo lažji dostop do informacij o Maratonu Franja BTC City, smo pripravili sporočilo za javnost v PDF formatu, ki ga lahko prenesete in delite s svojimi sodelavci in mediji.

Zahvaljujemo se vam za vašo podporo in sodelovanje pri širjenju novice o letošnjem Maratonu Franja BTC City. Za dodatne informacije smo vam na voljo.

Spodaj vam predstavljamo slikovne utrinke s tiskovne konference. Slike prikazujejo govornike, udeležence ter ključne trenutke s konference.

Starejša objava

Startne številke za Vzajemkov kolesarski izziv in Medex družinski maraton že na voljo v BTC City Hala A!

Novejša objava

Leteči cilji na Maratonu Franja: PRIGO, PROACTION, TAVČAR in MEDEX

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve
Open Privacy settings