22 May, 23

Organizatorji Maratona Franja BTC City napovedujejo 42. izvedbo priljubljenega kolesarskega dogodka, ki bo potekal med 10. in 11. junijem 2023. Pričakujejo več kot 5.000 udeležencev na petih trasah. Letos je poseben poudarek na spodbujanju gibanja in trajnostne mobilnosti med mladimi, družinami ter osnovnošolci, ki se lahko potegujejo za nagrado za najštevilčnejšo družino ali šolsko ekipo. Prav tako želijo povečati udeležbo žensk na kolesu.

Organizatorji napovedujejo, da bo letošnja izvedba dogodka, ki se ponaša z geslom “Od Franje do Toura!”, najboljša doslej.

V želji, da vam zagotovimo lažji dostop do informacij o Maratonu Franja BTC City, smo pripravili sporočilo za javnost v PDF formatu, ki ga lahko prenesete in delite s svojimi sodelavci in mediji.

Zahvaljujemo se vam za vašo podporo in sodelovanje pri širjenju novice o letošnjem Maratonu Franja BTC City. Za dodatne informacije smo vam na voljo.

Spodaj vam predstavljamo slikovne utrinke s tiskovne konference. Slike prikazujejo govornike, udeležence ter ključne trenutke s konference.

sl_SISlovenščina